Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Vine a donar sang a Cal Gallifa!
Vine a donar sang a Cal Gallifa!
Tornar Tornar
10/04/2017
 
Cal Gallifa serà la seu dijous 13 d’abril de la segona de les quatre jornades solidàries de donació de sang que es duran a terme al llarg de 2017 a Sant Joan de Vilatorrada. Poden donar sang totes aquelles persones que tinguin entre 18 i 65 anys i pesin més de 50 quilos.  

Sant Joan de Vilatorrada s’implica activament un any més en la novena edició de la campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits, que compta amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament. Per tot plegat, dijous 13 d’abril Cal Gallifa acollirà la segona de les quatre jornades de donació de sang que es duran a terme al municipi al llarg d’aquest 2017. 

Aquells que ho desitgin podran donar sang de les 17 h. a les 21 h. Per fer-ho, només cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar un mínim de 50 quilos. A més, es recorda que es pot donar sang fins a tres vegades l’any en el cas de les dones i fins a quatre en el dels homes. A l’equipament també es facilitarà informació sobre la donació (òrgans, cordó, plasma...) a aquells que ho requereixin. En aquest sentit, el Banc de Sang i Teixits recorda que a Catalunya, actualment, es necessiten 1.000 donacions diàries. Per tot plegat, cada donació pot suposar salvar fins a tres vides.

Després de l’èxit de la primera jornada, i un cop realitzada aquesta segona convocatòria, les properes cites seran el 22 de juny i el 5 d’octubre. Amb aquesta campanya, el Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament van de la mà per sensibilitzar la població sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, atreure nous donants i aconseguir, així, un important nombre de donacions durant les successives jornades. Per tot plegat, el consistori fa una crida als veïns i veïnes a participar activament el proper 13 d’abril d’aquesta donació solidària de sang.
Dijous 13 d'baril, jornada de donació de sang
FotoDijous 13 d'baril, jornada de donació de sang
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona