Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Tot a punt per celebrar una nova edició de la Festa de la Primavera
S'amplia el termini de les inscripcions online de la Festa de la Primavera
Tornar Tornar
28/04/2017
 

Les inscripcions online per la caminada popular que se celebrarà el proper diumenge 30 d'abril s'amplien fins demà dissabte a les 2 del migdia.

 

El proper diumenge 30 d'abril Sant Joan de Vilatorrada celebrarà la 23a edició d'aquesta tradicional caminada popular. Descarregant aquest document, podeu veure els passos a seguir per inscriure's a través d'Internet en la Festa de Primavera.

Amb l'objectiu de donar a conèixer l'entorn paisatgístic i el patrimoni històric del municipi, l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada torna a organitzar, de cara a l'últim diumenge del mes d'abril, la caminada popular de la Festa de la Primavera, que enguany celebra la seva 23ena edició. La ruta passarà aquest 2017 per indrets tan assenyalats com el Santuari de Joncadella, la Riera que porta el mateix nom, Sant Martí de Torroella, la Torre de Telegrafia òptica -un espai de comunicació durant les guerres carlines- i la zona recuperada del Torrent Fondo. Per primer cop, a més, la caminada transcorrerà íntegrament el terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada.

El regidor d’Esports, Eduard Mata, destaca que "la caminada és un dels esdeveniments esportius i lúdics referents de la primavera santjoanenca; ens permet posar en valor la riquesa patrimonial i natural del nostre terme municipal tot fent esport i també ens portarà per la part nord de l’EMD de Sant Martí de Torroella. L’èxit d’aquesta activitat que arriba a la 23ena edició s’explica, en gran mesura, gràcies a la col·laboració i implicació de moltes persones i entitats del poble".

Per a la jornada d'aquest any 2017, l'Ajuntament proposa dos recorreguts:

  • Un de més llarg, de 15 quilòmetres i amb un desnivell de 380 metres.
  • Un de més curt, de 9'5 quilòmetres i amb un desnivell de 180 metres, pensat especialment per a famílies amb nens i nenes.

El disseny d’ambdós itineraris ha estat realitzat per Jordi Planell i Marc Vilarmau, dos santjoanencs autors de diversos llibres de rutes i senderisme per camins de Sant Joan de Vilatorrada i la comarca del Bages. Podeu descarregar l'itinerari clicant aquest enllaç.

Com fer les inscripcions:

  • Per Internet a través d'aquest enllaç. Les inscripcions online es tancaran el 28 29 d'abril, a les 14 hores.
  • Presencialment a l'Ajuntament. Les gestions es podran fer del 24 al 28 d'abril, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores; el dijous també de 16 a 19.00 hores.
  • El mateix dia a Cal Gallifa, a partir de les 8 hores, sempre que quedin places disponibles.

Les inscripcions s'han de realitzar individualment i també s'han de facilitar dades personals de cada participant (nom i cognoms, DNI -o targeta sanitària en cas de no disposar de DNI-, data de naixement, telèfon de contacte i correu electrònic). El consistori informa també que les places són limitades i que els participants rebran una samarreta tècnica de regal en finalitzar la caminada. El preu per participar en la caminada popular és de 8 euros si la inscripció es realitza a través de la pàgina web, o bé de 10 euros si es fa presencialment. El cost per als infants menors de 12 anys és de 4 euros en ambdós casos.

L'horari de la caminada popular serà el següent:

· A les 8 hores: arribada i concentració a Gal Gallifa, amb esmorzar inclòs per a totes les persones participants.

· De 8:30 a 9 hores: sortida esglaonada de la caminada popular.

· A partir de les 11 hores: arribada de les persones participants a Cal Gallifa.

L'organització proporcionarà dos avituallaments als assistents durant el recorregut.

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada agraeix l'alta participació en edicions anteriors i anima els veïns i veïnes a participar en la Festa de la Primavera amb l'objectiu de descobrir el meravellós espai natural que envolta el municipi.

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona