Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 27-05-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > S’amplia fins el 3 de juny el termini de presentació de candidatures al Concurs Fotogràfic 2018
S’amplia fins el 3 de juny el termini de presentació de candidatures al Concurs Fotogràfic 2018
Tornar Tornar
28/05/2018
 
El tema del concurs és ‘Temps i clima en imatges’ i les fotografies s’han de presentar enviant un correu electrònic a l’adreça amics.fotografia.sjv@gmail.com.

En el marc de la setmana del Medi Ambient, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i l’Associació Amics de la Fotografia, organitzen un concurs fotogràfic obert a tota la ciutadania. El tema del certamen és ‘Temps i clima en imatges’ i el termini màxim per presentar les fotografies candidates s’ha ampliat fins al proper diumenge 3 de juny.  

Així, totes les persones interessades en participar de la convocatòria cal que facin arribar les seves imatges a través del correu electrònic amics.fotografia.sjv@gmail.com. Cada participant pot presentar un màxim de tres obres pròpies i un jurat especialitzat escollirà les tres fotografies guanyadores entre totes les presentades.

El primer premi està valorat en 100€, el segon en 50€ i el tercer en 30€. A més, també hi haurà un quart premi popular valorat en 30€. A través del següent enllaç podreu consultar les bases del concurs. 

Cartell del Concurs Fotogràfic 2018
FotoCartell del Concurs Fotogràfic 2018
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona