Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Èxit de participació en la Festa de la Primavera 2017
Èxit de participació en la Festa de la Primavera 2017
Tornar Tornar
03/05/2017
 
Prop de 450 persones van gaudir diumenge 30 d’abril de la 23a edició d’aquesta caminada popular en un nou èxit de participació i organització. Consulta aquí l'àlbum complet de fotografies.

La Festa de la Primavera ja s’ha consolidat indiscutiblement com un dels esdeveniments esportius i lúdics de referència de la primavera santjoanenca. Prop de 450 persones van participar diumenge 30 d’abril de la caminada popular organitzada per l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, que enguany ha complert la seva 23a edició en un estat òptim de forma. 

Malgrat l’amenaça de pluja i la coincidència amb la festivitat del Dia del Treballador, la jornada va ser tot un èxit de participació gràcies a l’estreta col·laboració de les entitats esportives del municipi (Penya Barcelonista Antoni Camps, Amics ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada, VEC cycling & run i Club d’Escacs), de Ràdio Sant Joan, dels cossos de protecció i seguretat (AVPC i ADF) i dels santjoanencs Jordi Planell i Marc Vilarmau –dissenyadors de l’itinerari-, a qui la Regidoria d’Esports agraeix públicament la seva implicació en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu. 

La ruta de la Festa de la Primavera 2017 va transcórrer íntegrament pel terme municipal i per indrets tan assenyalats com el Santuari de Joncadella, la Riera que porta el mateix nom, Sant Martí de Torroella, la Torre de Telegrafia òptica -on els participants van poder gaudir d’escenes teatralitzades sobre les guerres carlines- i la zona recuperada del Torrent Fondo. Al final del trajecte els participants, que van poder escollir entre les modalitats de  9,5 o 15 quilòmetres, van mostrar la seva satisfacció per l’experiència viscuda i també van ser obsequiats amb una samarreta commemorativa. 

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada agraeix l'alta participació i anima els veïns i veïnes a repetir l’experiència de la Festa de la Primavera en futures edicions amb l'objectiu de descobrir el meravellós espai natural que envolta el municipi.

23a Caminada Popular
Foto23a Caminada Popular
23a Caminada Popular
Foto23a Caminada Popular
23a Caminada Popular
Foto23a Caminada Popular
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona