Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 16-02-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Èxit de participació en la Festa de la Primavera 2018
Èxit de participació en la Festa de la Primavera 2018
Tornar Tornar
02/05/2018
 
Prop de 400 persones van gaudir diumenge 29 d’abril de la 24a edició d’aquesta caminada popular en un nou èxit de participació i organització.  

La Festa de la Primavera ja s’ha consolidat indiscutiblement com un dels esdeveniments esportius i lúdics de referència de la primavera santjoanenca. Prop de 400 persones van participar diumenge 29 d’abril de la caminada popular organitzada per l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, que enguany ha complert la seva 24a edició en un estat òptim de forma. 

Malgrat la pluja, un any més la jornada va ser tot un èxit de participació gràcies a l’estreta col·laboració de les entitats esportives del municipi (Penya Barcelonista Antoni Camps, Amics ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada i Club d’Escacs); Ràdio Sant Joan; els cossos de protecció i seguretat (AVPC i REMER); l’Institut Cardener; SINS Cardener; Aneto; Grup Llobet; Mafrica; Diputació de Barcelona; personal del consistori; els santjoanencs Jordi Planell i Marc Vilarmau –dissenyadors de l’itinerari a qui la Regidoria d’Esports agraeix públicament la seva implicació en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu- i totes les persones implicades en l’organització de l’esdeveniment.

La ruta de la Festa de la Primavera 2018 va retornar a la vall de la riera de Rajadell per a assaborir un dels paisatges més emblemàtics de l’entorn més proper de Sant Joan de Vilatorrada. Els participants, que es van reunir a Cal Gallifa, van poder triar entre un dels dos recorreguts que es proposaven: un de més llarg, de 15’7 quilòmetres i amb un desnivell de 450 metres; i un de més curt, de 9'2 quilòmetres i amb un desnivell de 200 metres pensat especialment per a famílies amb nens i nenes. Tots ells van poder gaudir d’un esmorzar abans de la sortida, avituallament i d’un obsequi final (un bric de caldo Aneto i la samarreta de la Festa Primavera).

Eduard Mata, regidor d’Esports, explica que “la caminada és un dels esdeveniments esportius i lúdics referents de la primavera santjoanenca i ens permet posar en valor la riquesa patrimonial i natural del nostre terme municipal tot fent esport”. En aquest sentit, Mata afegeix que “l’èxit d’aquesta activitat s’explica, en gran mesura, gràcies a la col·laboració i implicació de moltes persones i entitats del poble, sense les quals seria impossible portar a terme la caminada”.

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada agraeix l'alta participació i anima els veïns i veïnes a repetir l’experiència de la Festa de la Primavera en la propera edició, la 25a, que arribarà amb grans novetats i amb l'objectiu de seguir descobrint el meravellós espai natural que envolta el municipi.

Festa de la Primavera 2018
FotoFesta de la Primavera 2018
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona