Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 18-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > L’Ajuntament dóna el tret de sortida als pressupostos participatius
L’Ajuntament dóna el tret de sortida als pressupostos participatius
Tornar Tornar
18/10/2016
 
Aquest dilluns el consistori va presentar públicament el procés en una sessió oberta a tota la ciutadania. Els veïns i veïnes i entitats del municipi ja poden presentar les seves propostes sobre els sectors Llobet, Palillo i Avinguda Torrent del Canigó fins el 30 d’octubre a través del web participa.santjoanvilatorrada.cat o de forma presencial a les urnes habilitades al Casal de Barri, al CAP i al consistori.

L’Ajuntament ha donat aquesta setmana el tret de sortida a la primera convocatòria de pressupostos participatius als sectors Llobet, Palillo i Avinguda Torrent del Canigó. Dilluns 17 d’octubre, el Casal del Barri Llobet va acollir la presentació pública d’aquest projecte impulsat per la Regidoria de Participació Ciutadana i que té com a objectiu donar veu i vot als veïns i veïnes de Sant Joan de Vilatorrada a l’hora de decidir una part important del pressupost municipal que es dedica a inversions. Durant la sessió, l’equip de govern va exposar als assistents el funcionament i les claus d’aquest procés en el qual hi estan convidats a participar tots els ciutadans del municipi.

El consistori fa una reserva en el pressupost municipal de 2016 de 90.000€ perquè la ciutadania decideixi a quins projectes per als sectors Llobet, Palillo i Avinguda Torrent del Canigó els vol destinar. En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada es compromet a integrar en el pressupost les propostes més votades per tal que ja es puguin començar a realitzar enguany i s’acabin durant el 2017. Fins el 30 d’octubre es farà la recollida de les propostes; i del 25 de novembre al 4 de desembre es podran fer les votacions. Per tal que la proposta sigui admesa i vàlida ha de complir un seguit de requisits; com ara, que no superi els 90.000€; que sigui de competència municipal, legal i viable; i que no estigui repetida. Les propostes es poden presentar a través del web participa.santjoanvilatorrada.cat o de forma presencial a les urnes habilitades al Casal de Barri, al CAP i a l’Ajuntament. Abans de la fase de votació, es publicarà el llistat de les excloses i els arguments que en justifiquen l’exclusió.

El funcionament, les propostes de la ciutadania, el resultat de les votacions i les preguntes més freqüents es podran seguir a través del web participa.santjoanvilatorrada.cat que ha habilitat l’Ajuntament per a seguir l’evolució del procés. A més, per resoldre els dubtes al voltant del projecte pots adreçar un e-mail a sjvt.serveipersones@santjoanvilatorrada.cat o trucar al telèfon 93 876 42 40. 
Presentació als veïns dels pressupostos participatius
FotoPresentació als veïns dels pressupostos participatius
Presentació als veïns dels pressupostos participatius
FotoPresentació als veïns dels pressupostos participatius
Presentació als veïns dels pressupostos participatius
FotoPresentació als veïns dels pressupostos participatius
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona