Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 12-12-2018
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Aquesta setmana arriba la Festa Major d’Hivern’17!
Aquesta setmana arriba la Festa Major d’Hivern’17!
Tornar Tornar
09/11/2017
 
Divendres 10 i diumenge 12 de novembre, Cal Gallifa i el Mas Sant Joan acolliran diverses propostes lúdiques i culturals per a tots els públics.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, a través de la Regidoria de Cultura i Lleure Educatiu i amb la col·laboració d’El Festiu i el Pinyol de la Vila, organitzen els dies 10 i 12 de novembre la Festa Major d’Hivern, ‘La petita de Sant Joan’.

L’activitat començarà divendres 10, a partir de les 22 h., amb un concert a la Sala de Cultura de Cal Gallifa. L’entrada és gratuïta i l’actuació anirà a càrrec d’Arkadia Sound, la Tuna Tumaca i les audicions seleccionades pel Pinyol de la Vila. I diumenge dia 12, la festivitat d’enguany clourà amb un concert-vermut amenitzat per Itzipa, a les 12 del migdia, a l’entorn del Mas Sant Joan. 

Mentrestant, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha suspès els actes de la Festa Major d’Hivern previstos per dissabte 11 de novembre com a mostra de suport a la mobilització ciutadana que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona per reclamar l’alliberament dels membres del Govern i activistes empresonats, a favor del Govern elegit pels ciutadans de Catalunya i en defensa de les institucions del país. 

El consistori fa una crida als veïns i veïnes a participar de les diferents propostes i a compartir la Festa Major d’Hivern a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMHSJVT17
 

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona