Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 15-10-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada reivindica el dret al lleure dels infants
Sant Joan de Vilatorrada reivindica el dret al lleure dels infants
Tornar Tornar
16/11/2018
 
El municipi s’adhereix al Dia Universal dels Drets de l’Infant amb l’organització del 20 al 24 de novembre de diverses activitats lúdiques i reivindicatives.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, amb la voluntat de refermar la seva aposta prioritària per la sensibilització, promoció i defensa dels drets dels infants, se suma enguany a la commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant, una diada anual per difondre i sensibilitzar a la població sobre els drets de la infància.

Del 20 al 24 de novembre el consistori organitzarà diverses propostes arreu del municipi per reivindicar el dret al lleure dels infants, per posar de manifest el paper cabdal que aquest té en el desenvolupament i en l’educació dels nens i nenes i fomentar, des d’un ambient de diversió familiar, una reflexió sobre els drets dels infants. 

L’activitat arrencarà el 20 de novembre a la tarda amb un taller educatiu i creatiu adreçat a infants dels 8 als 12 anys per descobrir les inventores més destacades de la història. Posteriorment, aquell mateix dia, la Sala de Plens acollirà la constitució formal del Consell Municipal d’Infants. I ja dijous 22 de novembre, l’activitat es reprendrà amb una nova sessió de L’Hora del Conte a la Biblioteca. 

L’acte central de la celebració, però, tindrà lloc dissabte 24 de novembre al carrer Vilaseca; on se celebrarà des de les 10 h. a les 13 h. una activitat familiar gratuïta, un esmorzar popular, música i diverses sorpreses. Tot, amenitzat per La Xarranca. 

Cartell del Dia Universal dels Drets de l'Infant
FotoCartell del Dia Universal dels Drets de l'Infant
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona