Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 08-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Els treballs de renovació de les canonades del carrer Manresa avancen a bon ritme
Els treballs de renovació de les canonades del carrer Manresa avancen a bon ritme
Tornar Tornar
11/04/2019
 
La ciutadania està sent informada en tot el procés sobre els possibles talls d’aigua i restriccions de trànsit derivats dels treballs. Està previst que les obres finalitzin a principis de maig.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada treballa des del passat mes de març en la renovació de les canonades d’aigua del carrer Manresa, entre el número 1 i 37, amb l’objectiu eliminar el risc d’avaries i dur a terme una renovació del servei en aquesta zona. Si tot es desenvolupa amb normalitat, està previst que els treballs finalitzin a principis de maig

En tot el procés de renovació els abonats estan sent informats amb antelació dels possibles talls d’aigua, causats per les operacions de reconnexions. Per altra banda, i amb l’objectiu de vetllar per la seguretat dels vianants, dels treballadors i del trànsit rodat, s’ha optat per reduir els carrils de circulació de 3 a 2, sense eliminar cap dels sentits existents. 

Els treballs, realitzats per l’empresa Aigües de Manresa, S.A., s’emmarquen en el Pla de renovació arterial de Sant Joan de Vilatorrada, que constitueix una eina bàsica per planificar les inversions que han de garantir la funcionalitat de la xarxa de clavegueram municipal. En aquesta línia, està previst que cada any es programin nous treballs de millores en altres trams del municipi.  

L’import d’aquestes obres és de 103.965,40 euros (IVA no inclòs), i s’emmarca en el Pla de Reposicions i Millores anuals del municipi. Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar el telèfon d’avaries d’Aigües de Manresa, S.A., al 900 555 522.
Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona