Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 24-03-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > El usuaris del CIO Cal Gallifa valoren molt satisfactòriament les accions formatives impulsades al llarg del 2017
El usuaris del CIO Cal Gallifa valoren molt satisfactòriament les accions formatives impulsades al llarg del 2017
Tornar Tornar
16/04/2018
 
Durant el curs passat el Centre d’Iniciatives per l’Ocupació de Sant Joan de Vilatorrada va impartir un total de 13 cursos de formació i nou tallers, activitats i sessions formatives adaptades als perfils i necessitats específics dels usuaris. 

L'Àrea de Promoció Econòmica té fixada com una de les seves prioritats fomentar les polítiques actives d'ocupació i les mesures de promoció econòmica, així com, de forma més específica, afavorir la inserció laboral de les persones aturades. Aquesta línia d'acció s'està duent a terme al municipi a través del Centre d’Iniciatives per l’Ocupació CIO Cal Gallifa, un servei públic que l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha decidit potenciar al llarg dels darrers anys oferint nous recursos d’assessorament i formatius adaptats a la realitat del municipi i del territori.

Els usuaris aproven amb un notable les prestacions del CIO Cal Gallifa l’any 2017

Al llarg del curs passat, el Centre d’Iniciatives per l’Ocupació va oferir un total de 13 cursos de formació i nou tallers, activitats i sessions de formació, donant compliment a la Carta de Serveis del CIO Cal Gallifa, que estableix un mínim de cinc accions formatives anuals.  

Així mateix, el 90% de les accions formatives impartides el 2017 disposa d’una valoració mitjana per part dels usuaris superior al 8, sobre una nota màxima de 10.  En aquest sentit, Ramon Planell, regidor de Promoció Econòmica assegura que “el nostre objectiu és oferir formació de qualitat que representi una vertadera ajuda per a la creació de noves activitats econòmiques a la vila i per a la inserció laboral dels nostres veïns i veïnes”.

Mentrestant, la mitjana de dies d’espera en realitzar l’entrevista ocupacional es va establir en els 5-6 dies; i no es van presentar ni queixes ni suggeriments per part dels usuaris. 

Un equipament al servei de la ciutadania

El CIO Cal Gallifa ofereix als santjoanencs i santjoanenques, entre d’altres serveis, acompanyament integral en el procés de cerca d'ocupació, des de la confecció del currículum i la definició del perfil professional fins a la posada a disposició de les empreses sol·licitants de les dades dels treballadors disponibles. A més, el servei també proporciona als demandants assessorament i orientació en matèria formativa. 

Així amb la seva intensa activitat de recopilació d'ofertes laborals i acompanyament individualitzat dels usuaris inscrits, el CIO Cal Gallifa duu a terme una tasca indispensable d'ajuda a la inserció laboral de les persones en situació d'atur. 

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona