Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 14-07-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > L'Estiu Jove 2020 arriba aquest juliol amb la gran novetat dels Vespres a l'Era!
L'Estiu Jove 2020 arriba aquest juliol amb la gran novetat dels Vespres a l'Era!
Tornar Tornar
26/06/2020
 

Arriba l'Estiu Jove 2020! Us adjuntem totes les activitats que es duran a terme aquests mesos tan excepcionals. Totes les activitats són obertes a tothom excepte el taller de percussió, que es farà amb inscripció prèvia. Per poder-hi participar, cal fer la inscripció a través de l'Instagram de l'Espai Jove (@espaijovesantju) o a través de WhatsApp al següent telèfon: 622544129. A més, en les pròximes setmanes anirem anunciant més activitats que se celebraran durant el mes d'agost.

A partir del 3 de juliol, cada divendres de 20h a 24h hi haurà a l'Era del Mas Llobet els Vespres a l'Era. Es tracta d'un nou format d'espectacles (Monòlegs, dansa, música, percussió, etc.) adaptat a les circumstàncies actuals. Amb taules i cadires pels grups, hi haurà un servei de barra amb cerveses artesanes, que gestionarà Vilatorrats. Cada divendres hi haurà dos espectacles.

IMPORTANT: D'acord amb les normatives i recomanacions a seguir en els actes culturals a l'aire lliure, l'aforament serà limitat a 149 persones, amb un control d'accés previ. L'objectiu principal és garantir la seguretat de tothom que pugui venir a passar una bona estona. Si en algun moment l'aforament està complet, no es permetrà l'entrada de ningú més.

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona