Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 02-03-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Comença el cicle de jornades empresarials 2013
Comença el cicle de jornades empresarials 2013
Tornar Tornar
01/10/2013
 

El passat 26 de setembre es va realitzar el primer taller empresarial anomenat "Networking on-line i presencial" inclòs en el  CICLE DE JORNADES EMPRESARIALS GRATUÏTES que l’àrea d’empresa del CIO "Cal Gallifa" té previst fer durant els últims mesos l'any, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament d'Empresa i Ocupació.

La jornada va ser presentada per l’Alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, l'Il.lm. Sr. Gil Ariso i Planas, el qual va manifestar que l'objectiu principal d'aquestes jornades és oferir formació subvencionada a les empreses i emprenedors del territori per tal de fomentar la seva competitivitat, amb temes importants en l’actualitat tals com tècniques de venda per internet, cooperació empresarial, anglès en l’empresa, prevenció de dades o nova legislació contra la morositat entre d’altres. 

La sessió, amb una quinzena d’empreses i emprenedors participants, va tenir una bona acollida entre els assistents on van treballar tècniques tant on-line com presencial per presentar-se de forma efectiva i a curt termini per tal de facilitar les relacions empresarials, i finalitzaran el taller amb una sessió pràctica el dijous dia 03 d’octubre, on realitzaran una pràctica d’speed networking on les persones participants coneixeran a empreses per tal de trobar possibles sinèrgies i establir xarxes de contactes.

Així mateix, els propers 15 i 17 d’octubre de 9.30 a 13.30 es realitzarà el taller anomenat “Vendre per internet, pautes per començar en el món de l’e-commerce” on les empreses i emprenedors aprendran els conceptes bàsics per  poder tenir una botiga on-line, i les principals tècniques de com fer-ho per donar visibilitat al negoci i crear un nou canal de venda.

Per més informació i inscripcions, poden contactar al 93.876.40.00, per correu electrònic cio@santjoanvilatorrada.cat o adreçar-se al CIO "CAL GALLIFA", Passeig Gallifa nº 1, 2on pis.

 

Presentació del Cicle de Jornades Empresarials
FotoPresentació del Cicle de Jornades Empresarials
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona