Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 23-10-2018
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Aprèn a fomentar les teves habilitats comercials
Aprèn a fomentar les teves habilitats comercials
Tornar Tornar
15/11/2017
 
El Centre d'Iniciatives per l'Ocupació Cal Gallifa acull el proper 4 de desembre una nova activitat del Cicle de Jornades Empresarials. Les inscripcions es poden fer enviant un correu a pellicerpe@santjoanvilatorrada.cat, o bé trucant al número 93 876 40 40, ext. 300.

La sala d’actes del CIO Cal Gallifa acull una nova proposta dirigida a emprenedors, empreses i qualsevol establiment comercial o punt de venda interessat a millorar les seves competències en gestió empresarial. Amb el taller ‘Com fomentar les habilitats comercials’, els assistents podran dotar-se d’eines, coneixements i habilitats per saber comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei i per conèixer les fases de venda i tècniques per ser més proactius i fer més bons tancaments. La jornada formativa s’impartirà en una única sessió el 4 de desembre, de 09:30 h. a 13:30 h.

El seminari, previst inicialment pel passat 20 d’octubre, s’inclou dins la programació anual d'aquest cicle impulsat per l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada amb el suport de la Diputació de Barcelona. Tots els cursos són gratuïts, es realitzen a la sala d'actes/informàtica del CIO Cal Gallifa i requereixen inscripció prèvia.

Més enllà d'aquest esdeveniment, el CIO Cal Gallifa acollirà altres activitats emmarcades en el Cicle de Jornades Empresarials amb l'objectiu d'afavorir l’impuls de l’emprenedoria i la innovació. D'aquesta manera, també es fomentaran les habilitats comercials, es detallaran els requisits legals i fiscals de la venda on-line i es revelaran bones pràctiques de lideratge i comunicació en la gestió de les persones, entre altres. Per conèixer amb més detall tot el programa, podeu descarregar aquest document.

Cartell de la jornada ‘Com fomentar les habilitats comercials’
FotoCartell de la jornada ‘Com fomentar les habilitats comercials’
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona