Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 16-02-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Arrenca el Cicle de Primavera de l’Escola Municipal de Música
Arrenca el Cicle de Primavera de l’Escola Municipal de Música
Tornar Tornar
03/05/2017
 
La Capella del Mas Sant Joan acollirà aquest mes de maig dos concerts a càrrec del duet Manuel Camp i Gemma Abrié i del guitarrista Jordi Codina. 

Incentivar la vida cultural de Sant Joan de Vilatorrada i donar el màxim recolzament als veïns i veïnes i les entitats culturals del municipi, ajudant-los a tirar endavant i a desenvolupar projectes que enriqueixen el conjunt de la vila, és un dels objectius principals de la Regidoria de Cultura i Lleure Educatiu. 

En el marc d’aquesta voluntat, l’Ajuntament i l’Escola Municipal de Música (EMM) impulsen conjuntament una nova edició del Cicle de Primavera de concerts. Els dies 5 i 19 de maig, la Capella del Mas de Sant Joan –amb una acústica privilegiada- es convertirà en la privilegiada seu d’un total de dues actuacions musicals. 

El primer concert tindrà lloc el divendres 5 de maig, a partir de les 20:30 h., i anirà a càrrec de Manuel Camp i Gemma Abrié. El duet estrenarà en primícia a la Capella del Mas de Sant Joan la proposta Jazzcàntic, que conté interpretacions en clau de jazz de les peces més emblemàtiques dels autors més representatius de la música antiga . L’actuació té un preu de 10€ per al públic general i de 5€ per als pares i mares de l’EMM. Per als alumnes del centre, l’entrada és gratuïta.

I divendres 19 de maig, el protagonisme serà pel guitarrista Jordi Codina amb Miniatures. Del Renaixement als nostres dies. L’actuació tindrà lloc a les 20:30 h. amb entrada gratuïta per a tot el públic. 

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada felicita l’Escola Municipal de Música per l’organització d’aquest certamen i posa en valor la col·laboració que manté amb l’entitat per tirar endavant projectes que contribueixin a la formació musical i a l’impuls de la cultura entre els veïns i veïnes del municipi. 

Cartell del Cicle de Primavera 2017
FotoCartell del Cicle de Primavera 2017
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona