Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 24-08-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > L’Ajuntament acull aquest mes el curs gratuït sobre economia social i solidària “Transformem l’economia”
L’Ajuntament acull aquest mes el curs gratuït sobre economia social i solidària “Transformem l’economia”
Tornar Tornar
08/05/2019
 

El curs està organitzat per l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i es farà tots els dimarts a la sala de plens del consistori

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada acull durant aquest mes de maig el curs gratuït sobre economia social i solidària titulat “Transformem l’economia”. Les sessions, organitzades per l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, es faran tots els dimarts de maig de 7 a 9 del vespre a la sala de plens del consistori. Aquest curs s’emmarca dins els actes previs a la mostra d’economia social i solidària del Bages, que es farà a Manresa el pròxim 1 de juny. 

El dimarts 7 de maig ja va celebrar-se la primera sessió, a càrrec de Josep Manel Busqueta, del Seminari d’Economia Crítica Taifa. Durant la jornada es van posar sobre la taula propostes per guanyar sobirania en el procés de transformació social anticapitalista. 

La segona xerrada és el 14 de maig i porta per títol “Economia solidària i diversitat: reptes i eines”. Aquesta anirà a càrrec de Diana de la Torre i Luz Helena Ramírez Hache, de l’associació MigrESSMigracció i ESS, i abordarà el repte d’incorporar la diversitat de la societat a l’economia.  

El dimarts 21 de maig Ivan Miró, de la cooperativa La Ciutat Invisible, parlarà d’ecosistemes cooperatius locals i de com es pot enfortir socioeconòmicament un territori des de l’economia social i solidària. A la sessió s’explicaran diferents iniciatives europees i catalanes dins d’aquest àmbit. 

El curs finalitzarà el dimarts 28 de maig, coincidint amb la setmana de l’economia social i solidària del Bages. Sandra Ezquerra, directora de la Càtedra UNESCO Dones, Desenvolupament i Cultures de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, parlarà d’economies feministes i de com posar la vida al centre de l’economia. Ella aportarà propostes d’economia feminista i de les cures i donarà eines per incorporar pràctiques d’economia feminista a les organitzacions. 


Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona