Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 27-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Es torna a obrir el Carrer Major als vehicles durant caps de setmana i festius a Sant Joan de Vilatorrada
Es torna a obrir el Carrer Major als vehicles durant caps de setmana i festius a Sant Joan de Vilatorrada
Tornar Tornar
24/07/2020
 

El motiu principal és ajudar que el comerç torni a recuperar el volum de negoci anterior a la pandèmia.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha decidit tornar a obrir el Carrer Major als vehicles durant els caps de setmana i festius. Un cop passat l’estat d’alarma i les fases de desescalada, s’ha decidit tornar a la normalitat habitual a un dels eixos centrals principals del municipi.

Una de les raons principals per tornar a obrir el carrer ha estat el comerç municipal. Amb el Carrer Major tancat, diversos comerços del municipi han traslladat a l’Ajuntament que el volum de feina ha baixat més de l’esperat els caps de setmana per aquest motiu. Sobretot en el sector de la restauració, on és habitual que els caps de setmana vingui molta gent des d’arreu de la comarca i potenciï els comerços del municipi.

És per això que l’equip de govern ha considerat tornar a obrir el Carrer Major, conscients que pot suposar un problema pel petit comerç del municipi. “No ens podem permetre que el comerç no sobrevisqui i si la iniciativa els perjudica més que els beneficia, no els hi posarem problemes. A més, tampoc hem notat un augment d’usuaris a peu durant el cap de setmana pel Carrer Major”, explica Montse Jové, regidora de Seguretat i Mobilitat de Sant Joan de Vilatorrada.


Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona