Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 17-10-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Esport i solidaritat a La Punk trail Sant Joan de Vilatorrada
Esport i solidaritat a La Punk trail Sant Joan de Vilatorrada
Tornar Tornar
28/11/2018
 
Durant la prova, que va tenir lloc el 17 de novembre, es van recaptar 2 tones de menjar destinat al Banc d’aliments del municipi

Objectiu complert. La Punk trail Sant Joan de Vilatorrada ha estat un èxit gràcies a l’alta participació i a les dues tones d’aliments recaptades pel Banc d’aliments del municipi. Fins a 500 corredors van participar aquest dissabte 17 de novembre en aquest esdeveniment social, solidari i esportiu, on l’objectiu era recaptar el màxim de menjar possible per als col·lectius més desfavorits mentre es gaudia de la pràctica de l’esport en un entorn tan privilegiat com és el del nostre municipi. 

Enguany es van habilitar tres circuits: una caminada popular de 8 quilòmetres i dos recorreguts competitius de 13 i 21 quilòmetres. Durant el recorregut, els participants van tenir temps de riure, fer esport, superar els obstacles del circuit, ballar al ritme de la música, i escalfar motors per la festa de després. 

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha mostrat la seva satisfacció per formar part d’un esdeveniment com és la Punk trail i agraeix a la resta d’organitzadors i col·laboradors i als participants i al públic per haver format part d’aquesta activitat tan engrescadora. “La Punk trail és una mostra més que el nostre municipi compta amb un gran teixit social, solidari i esportiu. Moltes gràcies per fer-la possible”, explica Eduard Mata, regidor d’Esports.

punktrail
Fotopunktrail
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona