Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Música i la lectura, protagonistes del Sant Jordi ’17 a Sant Joan de Vilatorrada
Música i la lectura, protagonistes del Sant Jordi ’17 a Sant Joan de Vilatorrada
Tornar Tornar
19/04/2017
 
Divendres 21 d’abril, el local social de la SCCR La Verbena acollirà una nova edició del Recital Literari-Musical. 

Sota el títol “Cançons de vida”, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament i el Consell Escolar Municipal de Sant Joan de Vilatorrada organitzen aquest Sant Jordi una nova edició del Recital Literari-Musical. L’activitat està dividida en dues sessions i es durà a terme al local social de la Societat Coral, Cultural i Recreativa (SCCR) La Verbena.

Divendres 21 d’abril al matí, de les 09 h. a les 12:30 h., el recital anirà dirigit exclusivament als centres educatius del municipi. I al vespre, a les 20 h., la sessió serà oberta al públic. A través del següent enllaç us podeu descarregar el programa de mà del Recital Literari-Musical de Sant Jordi 2017.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada agraeix la col·laboració del Consell Escolar Municipal en l’organització d’aquest projecte i fa una crida als veïns i veïnes a participar de l’activitat i a gaudir de les diferents propostes que es duran a terme al municipi al llarg dels propers dies per commemorar la Diada de Sant Jordi. 
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona