Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada acull la primera trobada de la Xarxa Local Bages Centre
Sant Joan de Vilatorrada acull la primera trobada de la Xarxa Local Bages Centre
Tornar Tornar
16/05/2017
 
L’Ajuntament mostra la seva il·lusió per poder liderar i coordinar la xarxa local de centres educatius que formen part del projecte Escola Nova 21.

En el marc del programa Escola Nova 21, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada va acollir dimecres 10 de maig la primera trobada de la Xarxa Local Bages Centre. A la sessió hi van participar representants de tots els centres que formen part de la xarxa local i va estar presidida per la regidora d’Educació del consistori santjoanenc, Mar Osete.

Sant Joan de Vilatorrada ha acollit aquesta primera sessió fruit del seu compromís adquirit el passat mes d’abril per coordinar la xarxa local de centres educatius que formen part del projecte Escola Nova 21. En aquesta línia, Mar Osete valora molt positivament la trobada i les sinergies creades i afirma que “per a nosaltres, com a poble, és un orgull i una responsabilitat liderar aquest projecte. Creiem fermament en els seus beneficis per als nostres joves i infants i seguirem donant passos endavant per aconseguir consolidar plenament aquest projecte al municipi”

Osete, a més, explica que “és important rebre els coneixements de tots els centres de primària i secundària”. Per tot plegat, després de comptar en aquesta primera trobada només amb els centres que pertanyen al programa Escola Nova 21, a partir d’ara també hi seran convidades a participar l’Institut Quercus i l’Escola Joncadella

A la sessió, que va servir com a primera presa de contacte entre els centres que formen part de la xarxa local, s’hi van tractar diferents temes relacionats amb el procés de canvi educatiu i hi van participar representants de l’Escola Agrupació Sant Jordi (Fonollosa), Escola Paidos (Sant Fruitós de Bages), Escola La Serreta (Santpedor) i l’Escola Ametllers, l’Escola Collbaix i la Secció d’Institut Cardener. La trobada va estar dinamitzada per Carol Criado i també hi van ser presents Mar Osete i la responsable de Xarxes Locals EN21 de la Diputació de Barcelona, Mar Viura.

Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona