Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 18-02-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada fa una nova mostra de solidaritat en el Mulla't 2018 per l'esclerosi múltiple
Sant Joan de Vilatorrada fa una nova mostra de solidaritat en el Mulla't 2018 per l'esclerosi múltiple
Tornar Tornar
09/07/2018
 
Els diners recaptats es destinen íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple. L'Ajuntament agraeix la col·laboració de tots els participants i posa en valor la tasca realitzada per totes aquelles persones que van ajudar en l'organització d'aquest esdeveniment. 

Sant Joan de Vilatorrada va viure diumenge 8 de juliol una nova jornada solidària amb motiu del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', una iniciativa organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i que aquest 2018 complia la seva 25a edició amb l’objectiu de seguir donant visibilitat a la malaltia, recaptar fons per a la seva cura i investigació i sensibilitzar a la població.

Al llarg de tota la jornada els usuaris de la piscina municipal van poder prendre part de la campanya nedant en el carril especial habilitat per a la causa –enguany es van recórrer un total de 5.600 metres-, adquirint material de la campanya ‘Mulla’t’ a l’estand habilitat a l’equipament, o bé fent una aportació voluntària destinada íntegrament a la millora de l’atenció de les persones que pateixen esclerosi múltiple. 

Eduard Mata, regidor d’Esports, explica que “com a Ajuntament cal donar suport a totes aquelles iniciatives socials, humanes i esportives que ajuden o van dirigides a treballar per investigar malalties tan greus com l’esclerosi múltiple i que ajuden a millorar les condicions de benestar i qualitat de vida de les persones que les pateixen”

L'èxit de participació posa de manifest, un any més, el caràcter solidari i el compromís social dels santjoanencs i santjoanenques. Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a tots els veïns, veïnes, voluntaris i voluntàries per la seva implicació i mobilització, que ha fet possible posar un altre petit granet de sorra en la tasca que realitza la FEM. 

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica del Sistema Nerviós Central. Està present arreu del món i és una de les malalties neurològiques més comuns entre la població de 20 a 40 anys. Pot produir símptomes com la fatiga, la falta d’equilibri, dolor, alteracions visuals i cognitives, dificultats de la parla, tremolor… La malaltia pot variar molt d’una persona a l’altra, no és contagiosa ni hereditària ni mortal. Afecta a les persones al principi de la seva vida laboral i es dóna amb més freqüència en dones que en homes. Fins avui, no se’n coneix la seva casa ni la seva cura.

La Nit a l’Aigua es consolida com una proposta lúdica de referència de l’estiu santjoanenc

En paral·lel a la celebració del ‘Mulla’t 2018’, divendres 6 de juliol la piscina municipal va acollir la primera de les dues Nits a l’Aigua d’enguany; una iniciativa que duu a terme el consistori cada estiu des de fa quatre anys i que té com a objectiu ampliar l’oferta lúdica de la piscina durant els mesos d’estiu amb una proposta ben original i donar resposta a una demanda popular creixent.

La segona Nit a l’Aigua tindrà lloc el proper 20 de juliol, coincidint amb les finals del primer Torneig de Vòlei Platja, i el preu de l’entrada és de 2€ (l’import es destina íntegrament a l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament). 

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona