Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Nova mostra de solidaritat en el Mulla't per l'esclerosi múltiple!
Nova mostra de solidaritat en el Mulla't per l'esclerosi múltiple!
Tornar Tornar
11/07/2017
 

Els diners recaptats es destinen íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple. L'Ajuntament agraeix la col·laboració de tots els participants i posa en valor la tasca realitzada per totes aquelles persones que van ajudar en l'organització d'aquest esdeveniment.

Sant Joan de Vilatorrada va viure aquest diumenge 9 de juliol una nova jornada solidària amb motiu del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', una proposta que té com a finalitat lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta a més de 7.000 persones a Catalunya. La regidora de Salut, Xus Segura, va estar present a la Piscina Municipal en una trobada en què els veïns i veïnes van poder prendre part de la campanya adquirint els productes solidaris de la Fundació Esclerosi Múltiple o fent una aportació voluntària.

Al marge d'instal·lar una parada del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', a les 12 hores del migdia va tenir lloc la tradicional tirada simultània a l’aigua que es va celebrar, alhora, a totes les piscines catalanes que participaven en aquesta festa solidària.

L'èxit de participació posa de manifest, un any més, el caràcter solidari i el compromís social dels santjoanencs i santjoanenques. Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a tots els veïns, veïnes, voluntaris i voluntàries per la seva implicació i mobilització, que ha fet possible posar un altre petit granet de sorra en la tasca que realitza la FEM.

Xifres en l'àmbit català

Més de 100.000 persones es van sumar diumenge a la celebració de la 24a edició del 'Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple' a més de 600 piscines de tot Catalunya. En total s’han aconseguit recaptar 300.000 euros bruts, una quantitat que la Fundació destinarà enguany al foment de la inserció laboral a través del seu programa FEM Feina. Gairebé la meitat de les persones amb esclerosi múltiple deixa la feina 3 anys després del diagnòstic, un percentatge que s’eleva fins al 70% 10 anys després de ser diagnosticats i que es podria reduir considerablement aplicant petits canvis als llocs de treball.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona