Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-02-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada se suma un estiu més a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’
Sant Joan de Vilatorrada se suma un estiu més a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’
Tornar Tornar
05/07/2018
 
Diumenge 8 de juliol la piscina municipal acollirà nedadors solidaris i habilitarà un estand on poder adquirir productes de la Fundació Esclerosi Múltiple per fer una aportació voluntària en la lluita contra aquesta malaltia.

Sant Joan de Vilatorrada i els seus veïns i veïnes estan cridats a demostrar, novament, la seva faceta més solidària i altruista. El municipi s’implicarà activament un any més en la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i que aquest 2018 compleix la seva 25a edició amb l’objectiu de seguir donant visibilitat a la malaltia, recaptar fons per a la seva cura i investigació i sensibilitzar a la població.

Per tot plegat, diumenge 8 de juliol, al llarg de tota la jornada, els usuaris de la piscina municipal podran prendre part de la campanya nedant en el carril especial habilitat per a la causa, adquirint material de la campanya ‘Mulla’t’ a l’estand habilitat a l’equipament, o bé fent una aportació voluntària que serà destinada íntegrament a la millora de l’atenció de les persones que pateixen esclerosi múltiple. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica del Sistema Nerviós Central. Està present arreu del món i és una de les malalties neurològiques més comuns entre la població de 20 a 40 anys. Pot produir símptomes com la fatiga, la falta d’equilibri, dolor, alteracions visuals i cognitives, dificultats de la parla, tremolor… La malaltia pot variar molt d’una persona a l’altra, no és contagiosa ni hereditària ni mortal. Afecta a les persones al principi de la seva vida laboral i es dóna amb més freqüència en dones que en homes. Fins avui, no se’n coneix la seva casa ni la seva cura.

‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ 2018
Foto‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ 2018
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona