Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 18-02-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada tanca amb èxit la seva presència a ExpoBages
Sant Joan de Vilatorrada tanca amb èxit la seva presència a ExpoBages
Tornar Tornar
22/05/2019
 

La nostra vila ha estat el municipi convidat a l’edició de la fira d’enguany, que ha comptat amb tota mena d’activitats de difusió dels actius santjoanencs.

Sant Joan de Vilatorrada ha estat present, durant aquest passat cap de setmana, a la fira ExpoBages que se celebrava a Manresa, on ha promocionat els seus actius culturals, el seu entorn natural i festes com la Fira Embarrats o la Festa Major Infantil. La fira també ha servit per presentar el municipi a través d’una exposició que repassava la seva història, la qual ha sorprès molt positivament i ha acollit unes 500 persones.

La presència en aquesta fira de renom com a municipi convidat ha ajudat ha donar a conèixer Sant Joan de Vilatorrada i els seus actius com a segona població més gran del Bages. Durant els tres dies de la fira s’han organitzat diverses activitats. La gent s’ha mostrat molt interessada en les representacions teatrals inspirades en el municipi l’any 1920, en el tast de vins del Collbaix i en la mostra de gastronomia local, a banda de l’espectacle de la Festa Major Infantil amb bestiari, foc i malabars que va aplegar unes 200 persones a la plaça Europa malgrat la pluja.

A banda de la bona acollida, Sant Joan de Vilatorrada també ha obtingut el premi al millor disseny d’expositors de l’ExpoBages, que contenia una exposició retrospectiva molt acurada dels gairebé 1.000 anys d’història del municipi.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la presència a l’ExpoBages com a municipi convidat perquè ha permès trencar tòpics sobre el poble i posar a l’aparador l’entorn, el patrimoni, la gastronomia, el comerç i la cultura del municipi. Per altra banda, també es vol agrair a Sidral, l’Hostal Soler i a tots els voluntaris que han ajudat i han fet possible que aquesta experiència hagi sigut un èxit. 

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona