Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 21-11-2018
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > L’Ajuntament duu a terme obres de millora al Pavelló Municipal d’Esports
L’Ajuntament duu a terme obres de millora al Pavelló Municipal d’Esports
Tornar Tornar
19/12/2017
 
Els treballs formen part del projecte d’arranjament, adequació i manteniment continuat de les instal·lacions esportives de Sant Joan de Vilatorrada impulsat per la Regidoria d’Esports.

Aquest mes de desembre, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada –a través de la Regidoria d’Esports- ha donat el tret de sortida a nous treballs de millora a la zona del Pavelló Municipal d’Esports. L’actuació, amb un cost proper als 120.000€, té com a objectiu donar resposta a les necessitats expressades per les entitats i els usuaris de les instal·lacions esportives del poble i convertir aquest pol estratègic local en un espai de referència quant a eficiència energètica i pràctica esportiva segura i adaptada als interessos dels veïns i veïnes. 

Arranjament dels tancaments del pavelló

El gruix de les obres impulsades pel consistori impliquen el pavelló d’esports. Així, s’està actuant per arranjar els tancaments d’aquest equipament (finestres, portes...) i reconvertir una de les dues actuals pistes d’esquaix en un espai polivalent obert a totes les entitats locals. En paral·lel, s’han adquirit noves taquilles amb l’objectiu que el Futsal Athletic Vilatorrada i el Club Bàsquet Vilatorrada puguin dipositar-hi el seu material esportiu. 

Nova il·luminació i megafonia per als espais de petanca

Mentrestant, l’Ajuntament també ha adquirit un total de sis panells de tecnologia LED que seran ubicats en els dos espais habilitats al municipi per a la pràctica de la petanca a la zona d’El Palillo. L’actuació permetrà donar compliment a les necessitats expressades per l’Atlètic Club Petanca Vilatorrada i el Petanca Club Sant Joan de Vilatorrada i millorar la il·luminació de les pistes. Tanmateix, també s’executarà un canvi d’il·luminació en l’espai usat per l’entitat Amics de la Petanca per a la pràctica d’aquesta disciplina. Finalment, el consistori també impulsarà l’habilitació d’un nou equipament de megafonia a les instal·lacions del CF Palillo.

Eduard Mata, regidor d’Esports, explica que “Sant Joan de Vilatorrada és un municipi amb una activitat esportiva molt destacada. Comptem amb un teixit associatiu i esportiu molt nombrós i molt important que duu a terme diàriament una tasca ingent amb centenars de veïns i veïnes, des d’infants fins a adults, per promoure la pràctica esportiva i els valors inherents a l’esport, educar i formar persones, potenciar el talent dels esportistes, competir al més alt nivell i donar a conèixer el poble arreu del país”

En aquesta línia Mata assegura que “tot aquest actiu únic cal que vagi acompanyat necessariament d’una adequació de l’entorn de la zona esportiva i d’unes instal·lacions per a la pràctica de l’esport que donin una clara resposta a les necessitats i interessos de les entitats i dels santjoanencs i santjoanenques. Per això, des d’aquest equip de govern seguim apostant decididament per oferir un manteniment continuat de tots els nostres equipaments esportius i per renovar i millorar aquells espais que requereixen d’una posta a punt”.

El camp de futbol comptarà amb nous vestidors

Durant el primer trimestre del 2018 l’Ajuntament també actuarà al camp de futbol municipal, on durà a terme la remodelació del vestidor destinat al col·lectiu arbitral. Aquesta remodelació prioritària anirà acompanyada a mig termini per noves actuacions com la millora de les pistes de tennis o el canvi de la catifa de gespa artificial

Pavelló Municipal d'Esports
FotoPavelló Municipal d'Esports
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona