Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 29-05-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > S’obren les inscripcions per a les colònies urbanes i esportives
S’obren les inscripcions per a les colònies urbanes i esportives
Tornar Tornar
21/05/2019
 

El període d’inscripcions començarà el dilluns 27 de maig de forma presencial a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada o online a través d'aquest enllaç.

El període d’inscripcions per a les colònies urbanes i esportives que tindran lloc aquest estiu comença el proper dilluns 27 de maig. Aquestes es podran fer de forma presencial a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada fins al 31 de maig o online, fins al 2 de juny, a través de l’enllaç que trobareu al web de la corporació. Els horaris per a fer les inscripcions són de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i els dijous també de 16.00 a 19.00 h.

Per fer la inscripció, els interessats hauran de dur el full d’inscripció,l’autorització de participació en l’activitat i el permís de drets d’imatge signats pel tutor. També una fotocòpia de la targeta sanitària i una del carnet de vacunes de l’infant.

En el moment de fer la inscripció, es podrà pagar en efectiu o amb targeta de crèdit. Cada persona podrà inscriure un màxim de 3 persones, exceptuant a les famílies nombroses. A més, a partir del segon fill s’aplicarà un 10% de descompte en la segona inscripció. Una vegada pagada la inscripció no es retornaran els diners si no hi ha una causa justificada. Els dimecres del mes de juliol de 9.30 a 13.30 h hi haurà la possibilitat, si hi ha places vacants, de fer inscripcions per ampliar la segona, tercera, quarta i cinquena setmana de juliol.

Les colònies esportives es realitzaran de l’1 de juliol al 2 d’agost i comptaran amb esports, jocs, sortides, curses d’orientació i esports alternatius per a nois i noies de 10 a 16 anys. L’horari serà de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i es farà a l’Institut Quercus i a la Zona Esportiva (pavelló i piscina).

Les colònies urbanes es realitzaran de l’1 de juliol al 2 d’agost i del 2 al 10 de setembre. Els nens i nenes que hi participin, que hauran de tenir entre 3 i 11 anys, faran jocs, tallers, gimcanes, piscina, cançons, danses i sortides. L’horari serà de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h, amb possibilitat d’entrada a les 8.45 h i amb opció de servei de menjador de les 13.30 a les 15.00 h durant el juny i juliol, amb possibilitat de sortir a les 15.15 h. Aquestes colònies es realitzaran a l’escola Ametllers, a la Ludoteca, i la zona esportiva.

Tots els documents de descàrrega:

Full d’inscripció i autorització Colònies Esportives 2019

Full d’inscripció i autorització Colònies Urbanes 2019

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona