Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 27-05-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Viu el Nadal en família!
Viu el Nadal en família!
Tornar Tornar
07/12/2017
 
La Regidoria d’Infància i Joventut ofereix als infants i pares i mares de Sant Joan de Vilatorrada un Casal de Nadal i una sortida per celebrar en família les festes nadalenques.  Les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament de l’11 al 14 de desembre.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada organitza aquest mes de desembre dues propostes lúdiques dirigides al públic infantil i a les famílies del municipi amb l’objectiu de celebrar en comunió el Nadal. La Regidoria d’Infància i Joventut impulsa un Casal de Nadal i una sortida al ‘Campi qui jugui’ i per participar-hi cal inscriure’s prèviament entre del dilluns 11 al dijous 14 de desembre, ambdós dies inclosos.

Casal de Nadal

L’activitat es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener (de les 09 h. a les 13 h.) a la Ludoteca Municipal. El casal va dirigit a infants de 3 a 12 anys, té un preu de 42€ i permetrà als nens i nenes jugar i fer volar la seva imaginació mentre passen una estona divertida. 

Sortida al ‘Campi qui jugui’

L’excursió va dirigida a infants dels 5 als 12 anys i es celebrarà dijous 28 de desembre. La sortida té un preu de 5,5€, es durà a terme a les 15:15 h. des de Cal Gallifa i l’arribada està prevista al vespre al mateix lloc. 

Inscripcions

Les places per al Casal de Nadal i la sortida són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament. Per fer-ho cal entregar a l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament entre l’11 i el 14 de desembre, de 09 h. a 14 h. (els dijous, de 16 h. a 19 h.), els respectius fulls d’inscripció que trobareu adjunts a aquesta notícia, així com una fotocòpia de la targeta sanitària

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb la Ludoteca Municipal a través del telèfon 93 876 79 14 o enviant un correu electrònic a l’adreça munozpn@santjoanvilatorrada.cat.

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona