Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada acull la quarta passejada 'A cent cap als cent'
Sant Joan de Vilatorrada acull la quarta passejada 'A cent cap als cent'
Tornar Tornar
07/04/2017
 
Més de 50 veïns i veïnes van participar en aquesta activitat amb persones vingudes de Barberà del Vallès, Calella i La Llagosta. No et perdis l'àlbum complet de fotografies.

Sant Joan de Vilatorrada va ser dimecres 5 d'abril la vila amfitriona del cicle de passejades ‘A cent cap als cent’ que impulsa la Diputació de Barcelona en el marc del Programa esportiu local d’activitats d’esport, salut i qualitat de vida i que compta amb la col·laboració del consistori santjoanenc. 

L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, el regidor d'Esports, Eduard Mata, i 53 veïns i veïnes del municipi van assistir a una jornada lúdica en la qual també hi van participar nombroses persones vingudes de les poblacions de Barberà del Vallès, Calella i La Llagosta. Els caminaires van poder gaudir d’un dia esplèndid, amb una climatologia favorable i un recorregut d'aproximadament nou quilòmetres.

L'Ajuntament agraeix la col·laboració de les treballadores del CAP Sant Joan de Vilatorrada Montserrat Fusté i Maria Cano, que van acompanyar els assistents durant tota la jornada. El consistori, a més, vol reconèixer la tasca dels voluntaris de Protecció Civil, ja que la seva presència també va fer possible que aquesta activitat es desenvolupés sense incidències i amb gran satisfacció per part dels caminaires.

El cicle de passejades 'A cent cap als cent' d'aquesta temporada 2017 finalitzarà a Granollers els dies 16 i 17 de maig. Com a acte central de cloenda, hi participaran els 58 municipis que formen part d'aquest projecte, dividits en dos grans grups d'unes 1.000 persones cadascun d'ells. En el cas dels caminaires santjoanencs, els veïns i veïnes que hi participen es desplaçaran a la capital del Vallès Oriental durant la jornada prevista per al dimecres 17 de maig.

El cicle de passejades per a la gent gran ‘A cent cap als cent’ té com a objectiu fomentar l'afició entre la gent gran per les caminades regulars, motivar l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements en relació al món natural i incrementar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural i adaptat a les seves necessitats. Per a més informació, us podeu adreçar a l’Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament, trucant al telèfon 93 876 42 40.

Sant Joan de Vilatorrada acull la quarta passejada 'A cent cap als cent'
FotoSant Joan de Vilatorrada acull la quarta passejada 'A cent cap als cent'
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona