Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 25-05-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Arriba el Cros Escolar Municipal 2019!
Arriba el Cros Escolar Municipal 2019!
Tornar Tornar
15/03/2019
 
Uns 300 alumnes de les tres escoles de Sant Joan de Vilatorrada participaran el 16 de març en aquest esdeveniment esportiu  
 
El dissabte 16 de març se celebrarà el 21è Cros Escolar Municipal de Sant Joan de Vilatorrada, un dels esdeveniments esportius més consolidats del municipi en l’àmbit escolar i que té com a objectiu promocionar entre els santjoanencs i santjoanenques els beneficis de la pràctica esportiva i els valors associats a l’esport.  

Uns 300 alumnes de les tres escoles del municipi realitzaran el circuit que s’habilitarà a la zona d’aparcament de davant de l’Escola Joncadella. La recollida de pitralls tindrà lloc a les 15.30h i les curses començaran a partir de les 16h. Com a novetat, hi haurà servei de bar a càrrec de l’AMPA de l’Escola Joncadella. Jordi Callau serà l’encarregat de l’animació de l’esdeveniment.  

El Cros és liderat cada any per una de les tres escoles del municipi i, enguany, és el torn de l’AMPA de l’Escola Joncadella. L’esdeveniment també ha comptat amb l’organització de les AMPAs de l’Escola Ametllers i Collbaix i amb el suport de la Regidoria d’Esports. En aquesta línia, l’Ajuntament agraeix el lideratge i organització d’aquestes tres AMPAs, així com la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Consum Cooperativa, Grup Llobet, Bonpreu, CRAFT, el pastisser artesà Miquel i la tasca de Protecció Civil. 
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona