Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 17-10-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Participa en la 3a Caminada Solidària per La Marató de TV3
Participa en la 3a Caminada Solidària per La Marató de TV3
Tornar Tornar
29/11/2018
 

L’activitat tindrà lloc el 2 de desembre i està organitzada per les AMPA dels centres educatius de Sant Joan de Vilatorrada. Els diners recaptats aniran destinats a La Marató de TV3, enguany dedicada a la recerca contra el càncer

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és un dels trets que converteix aquest programa en un esdeveniment únic, en una festa col·lectiva que transcendeix el plató televisiu. Amb aquesta filosofia, les AMPA dels centres educatius de Sant Joan de Vilatorrada han organitzat el diumenge 2 de desembre la 3a Caminada Solidària per La Marató de TV3, amb l’objectiu de practicar l’esport en un ambient participatiu i solidari i fer un donatiu íntegre dels diners recaptats per augmentar així el marcador del programa. 

La caminada, amenitzada pels Tambors Dels Reis Del So, començarà a les 10h a l’Espai Jove (llar d’infants Xiulet). A l’arribada hi haurà una xocolatada gratuïta i un concert a càrrec d’alguns alumnes de l’Escola Municipal de Música. L’acte serà a la Sala Polivalent de la mateixa escola. 


El càncer en xifres

El càncer és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer, és a dir, més de 10.000 a l'any.

Gràcies a la investigació biomèdica, a Catalunya, la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys i la mitjana se situa, actualment, en el 55%. Però malgrat els avenços que s'han fet en tractaments, mètodes de diagnòstic i prevenció, la incidència del càncer segueix sent molt alta:

1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones tindran càncer al llarg de la seva vida.

Davant d’aquestes xifres, cal seguir investigant per millorar la supervivència de les persones que tindran aquesta malaltia.


Com puc fer un donatiu?

- Via Internet en aquest enllaç 
- Transferència bancària a CaixaBank al número de compte:  ES9421000555340202122222. En compliment de la legislació actual i per poder fer efectiu el donatiu a la Fundació La Marató de TV3 i rebre el certificat corresponent, serà imprescindible que enviïs un correu electrònic a certificats_donatius@ccma.cat per facilitar:
El comprovant del donatiu
El teu nom complet
El teu NIF o el número de passaport
La teva adreça fiscal

- Per transferència bancària (des de l'estranger)
IBAN: ES94 2100 0555 34 0202122222
BIC/ SWIFT CODE: CAIXESBBXXX

- Per Bizum: l’identificador de La Marató és 33333
- Des de qualsevol oficina de CaixaBank
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona