Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 08-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Finalitzades les obres de rehabilitació i millora del parc Alzines
Finalitzades les obres de rehabilitació i millora del parc Alzines
Tornar Tornar
09/04/2019
 
Els treballs han consistit en la instal·lació d’una zona infantil i la construcció d’un nou accés al parc, entre d’altres

L’Ajuntament ha finalitzat les feines de rehabilitació i millora del parc Alzines, que han consistit en la construcció d’una nova entrada al recinte, la instal·lació d’una zona infantil i la formació d’un sistema per a la retenció del sauló. 

Gràcies a aquestes obres, els usuaris amb problemes de mobilitat ja no hauran de fer tota la volta per accedir al parc, ja que s’ha dotat l’espai d’un nou accés, que en el futur comptarà també amb una barana que encara resta per instal·lar. 

Les obres també han servit per dotar al parc d’un espai per a nens i nenes. En aquest sentit, s’ha instal·lat una zona de joc que compta amb una petita infraestructura de tobogans, zona d’escalada per accedir-hi i uns gronxadors. 

Finalment, el projecte de rehabilitació ha incorporat al parc un nou sistema de retenció del sauló per fer front als inconvenients que generaven les situacions meteorològiques adverses, quan la gran quantitat d’aigua que s’acumulava al parc feia que el carrer Alzines acabés ple de sauló. 

Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona