Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 14-08-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Presentació de la VI Copa Catalunya de Quidditch
Presentació de la VI Copa Catalunya de Quidditch
Tornar Tornar
22/11/2019
 
Sant Joan de Vilatorrada serà la seu de la Copa Catalunya de Quidditch! Gràcies als Bocs Folls, equip de quidditch del municipi, i l'Associació de Quidditch de Catalunya el poble viurà del 6 al 8 de desembre la competició catalana de Quidditch. El guanyador anirà al campionat europeu. El nostre equip, els Bocs Folls, van ser subcampions en l'última edició.

Aquest dilluns 25 de novembre s'ha fet la presentació del campionat a les 20.00h la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

A la presentació hi van assistir l’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou; el regidor d’Esports, Adrià Clotet; el capità dels Bocs Folls, Martí Sala i dos jugadors més de l’equip, Agnès Simón i Pau Pérez, que van mostrar-se optimistes de cara al campionat i es veuen amb opcions d’aconseguir-lo.

Unes 100 persones vindran a Sant Joan de Vilatorrada per endur-se la Copa Catalunya repartits en 5 equips. A més dels Bocs Folls, participaran els Barcelona Eagles, actuals campions de Catalunya i guanyadors de les cinc edicions anteriors; els Draco Dormiens de Terrassa, els Buckbeak Riders de València i els Nightmare Grims de Tarragona.

Els jugadors dels Bocs Folls van explicar una mica la dinàmica del joc. “És una barreja entre l’handbol, per la manera d’atacar i de conduir la pilota i el rugbi, perquè es pot placar”, afirma Pau Pérez. A més, “s’ha de gestionar bé el tema de l’escombra, perquè si se’t cau, la possessió de la pilota passa al rival i has d’anar amb compte amb els matadors, també hi entra en la barreja el joc tradicional del mata-conills”.

A més, van destacar la inclusivitat de l’esport. El quidditch és purament mixte i, de 7 jugadors que hi ha al camp, 6 durant la primera part, un màxim de 4 poden ser del mateix gènere. L’equip santjoanenc va remarcar l’ajuda de l’ajuntament municipal per a que segueix endavant la copa, que es disputarà al camp de futbol municipal de Sant Joan de Vilatorrada, i Martí Sala va explicar que “portar la Copa Catalunya al poble era un dels objectius des de la fundació de l’entitat i ara per fi hem tingut tots els tràmits fets per aconseguir-ho”.


Podeu consultar el cartell sota l'imatge. Li donem les gràcies a la Violeta Moldes Rivas pel seu disseny!
Imatge
FotoImatge
Imatge
FotoImatge
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona