Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 28-02-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan reconeix els seus millors esportistes
Sant Joan reconeix els seus millors esportistes
Tornar Tornar
05/09/2013
 

 

Divendres 4 d’octubre Sant Joan de Vilatorrada celebrarà la Festa de l’Esport,  un acte en el qual es vol reconèixer l'esforç, disciplina i dedicació de totes aquelles persones i entitats que estan vinculades a la pràctica i promoció de l'activitat esportiva. La vetllada es durà a terme a les 21,00h a Cal Gallifa.

 

La Festa de l’Esport d’enguany premiarà el millor esportista veterà (a partir dels 50 anys), sènior (dels 18 als 49 anys), escolar (fins als 18 anys), a la millor promesa, a la trajectòria esportiva, al millor entrenador i al millor equip. També es farà una menció especial. El  jurat estarà  format per gent relacionada  amb el món de l’esport local.

 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament, Jordi Gesé, va manifestar als mitjans la il·lusió  de recuperar aquesta festa i que un dia a l'any es reconeguessin els mèrits dels esportistes locals i de les entitats esportives. També va declarar el seu desig de continuïtat amb la col·laboració de les entitats. Aquest any s’ha comptat amb la col·laboració del Futbol Club Joanenc.

 

Es preveu una vetllada informal i simpàtica oberta a tothom amb la presència del jurat i presidida per l’alcalde, Il·lm. Sr. Gil Ariso i el mateix regidor d’esports, Sr. Jordi Gesé.

                                                                                *******

 

 Notícia publicada el 02/09/2013

 
 
Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Joan es vol celebrar un acte de reconeixement a totes aquelles persones que practiquen esport i a les entitats esportives que fan que Sant Joan de Vilatorrada tingui un calendari esportiu variat i ampli, que sigui bressol de grans entitats i esportistes.

 

Us adjuntem aquestes Bases juntament amb el Formulari de proposta de candidatures de la Festa de l'Esport 2013.
 

Els historials es podran presentar abans del dia 20 de setembre al Registre Municipal o a través del correu electrònic (ajuntament@santjoanvilatorrada.cat) i cada entitat i/o persona pot presentar com a màxim un membre per categoria.

 

La intenció d'aquesta regidoria és celebrar la Festa de l'Esport el divendres, 4 d'octubre, i que aquest acte serveixi de reconeixement a l'esforç, disciplina i dedicació de totes aquelles persones i entitats que estan vinculades a la pràctica i promoció de l'activitat esportiva.

 

Per qualsevol qüestió no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres (Àrea de Serveis a les Persones, 93 876 42 40).

    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona