Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 27-10-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > Sant Joan de Vilatorrada celebra l'acte institucional de la Diada amb havaneres
Sant Joan de Vilatorrada celebra l'acte institucional de la Diada amb havaneres
Tornar Tornar
12/09/2020
 
Sant Joan de Vilatorrada ha celebrat aquest divendres la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional a la Plaça Major que ha comptat amb la presència del grup Cabotatge d'havaneres. 

L'acte ha reunit unes 150 persones amb el compliment de les distàncies de seguretat necessàries arran de la pandèmia de la Covid-19. Després del manifest inicial de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) s'ha realitzat el parlament de l'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou. L'alcalde ha reivindicat la cultura catalana i la manera de ser dels catalans. 

"La cultura serveix per construir ponts, i no per dinamitar-los", ha assegurat Solernou. A més, ha qualificat aquesta Diada com 'trista' després dels durs mesos que s'han viscut amb la Covid-19.

Posteriorment, s'ha cantat l'himne nacional de Catalunya 'Els Segadors' i s'ha fet l'actuació del grup d'havaneres Cabotatge. Els músics han agraït a l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada l'aposta per ells en moments tan difícils pel món de la música i la cultura. "Estem molt contents perquè complint a les distàncies de seguretat, es pot continuar realitzant concerts i agraïm a l'ajuntament el seu atreviment", ha expressat un dels membres del grup Cabotatge.
Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona