Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 26-01-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > S'obre un període de consulta pública per la modificació de llei d'ordenació ambiental de l'enllumenament
S'obre un període de consulta pública per la modificació de llei d'ordenació ambiental de l'enllumenament
Tornar Tornar
30/10/2020
 
Amb l'objectiu de copsar l'opinió de la ciutadania en general i dels subjectes i les organitzacions representatives potencialment afectats en cada cas, i donant compliment a la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques que a l'article 133.1 preveu l'exigència d'una consulta prèvia a la redacció d'avantprojectes de llei o projectes de reglament (decrets i ordres), s’obre un període de consulta pública prèvia sobre el Projecte de modificació del Decret 190/2015, de 25 d’agost, de desplegament de la Llei 6/2001, de 31 de maig, d’ordenació ambiental de l’enllumenament per a la protecció del medi nocturn que el Departament té previst elaborar. 

La iniciativa s’ha establert atenent a la necessitat d’adequar la norma a les diferents novetats que s’han produït des de la seva aprovació i que motiven la conveniència de modificar-ne algunes previsions. 

Els aspectes principals són els següents: 

- L’adequació de les previsions del Decret als nous reglaments de la Unió Europea, que estableixen els requisits d’eficiència energètica i d’etiquetatge ecològic de les fonts lluminoses. 

- L’adequació de les previsions de làmpades permeses del Decret a les tecnologies disponibles al mercat, tenint en compte l’evolució dels darrers anys. 

- El desplegament dels procediments previstos en el Decret per a la declaració dels espais de medi nocturn protegit i l’establiment de criteris tècnics per a la seva gestió. 

- El desplegament per a les grans instal·lacions d’il·luminació d’un procediment per a la verificació periòdica de les prescripcions que els obliga la normativa actual, de manera que aquest s’ajusti a les seves especificitats i sigui el més racional possible. 

Amb la voluntat de fer transparent a tota la ciutadania qualsevol aportació que es pugui fer, us agrairem que si teniu alguna proposta la feu directament a través del portal participa.gencat.cat, registrant-vos-hi prèviament. Per aquest motiu, des del 20 d’octubre i fins al 20 de novembre de 2020, us convidem a què hi participeu.
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona