Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 25-05-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Sant Joan de Vilatorrada commemorarà l’1-O amb la lectura d’un manifest institucional
Sant Joan de Vilatorrada commemorarà l’1-O amb la lectura d’un manifest institucional
Tornar Tornar
28/09/2018
 
Amb aquest acte l’Ajuntament vol retre un petit homenatge públic al civisme i el compromís amb els valors democràtics demostrats pels veïns i veïnes durant la celebració del referèndum d’autodeterminació.

Aquest mes d’octubre, coincidint amb el primer aniversari de la celebració del referèndum d’autodeterminació convocat pel govern de la Generalitat de Catalunya, el municipi de Sant Joan de Vilatorrada se sumarà als diferents actes de commemoració de l’1-O que es duran a terme arreu del país.

Dilluns 1 d’octubre, a partir de les 09 h., es farà la lectura pública a l’Ajuntament d’un manifest conjunt elaborat per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) que reivindica valors com el “municipalisme, la democràcia, la pau el diàleg, les llibertats individuals i els drets fonamentals” i que apel·la a “donar compliment als resultats del referèndum” i al “compromís del món local en la construcció de la República Catalana”.

L’acte s’emmarca en la campanya ‘Republiquem’ impulsada per l’AMI i és obert a tota la ciutadania. El text íntegre del manifest el podeu consultar a través del següent enllaç.

Repressió i greu vulneració dels drets civils i les llibertats

Durant l’1 d’octubre de 2017, més d’una vintena de veïns i veïnes van requerir d’atenció mèdica i sanitària de diferent índole com a conseqüència de les càrregues policials dutes a terme pel cos de la Guardia Civil als col·legis electorals del municipi. A més, diferents equipaments municipals també van patir importants desperfectes i destrosses; i es van requisar urnes als col·legis electorals.

Imatge
FotoImatge
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona