Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 27-06-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > L’Ajuntament arranja el carrer Barcelona per millorar-ne l’accessibilitat
L’Ajuntament arranja el carrer Barcelona per millorar-ne l’accessibilitat
Tornar Tornar
26/10/2016
 
Aquest dilluns han començat els treballs d’ampliació de la vorera en el tram comprès entre l’Avinguda Montserrat i el carrer Tarragona. 

L'adaptació i el manteniment en bon estat de les voreres per a facilitar el desplaçament de les persones és un objectiu prioritari de la Regidoria d’Obres i Manteniment. Per tot plegat, a fi de garantir l'accessibilitat universal, l’equip de govern duu a terme des d’aquesta setmana obres d’arranjament a la via pública de Sant Joan de Vilatorrada. 

Els treballs consisteixen en l’ampliació de la vorera del carrer Barcelona, en el tram comprès entre l’Avinguda Montserrat i el carrer Tarragona. L’objectiu és passar dels actuals 80 centímetres d’amplada als 155 per tal de permetre una distribució més adequada dels diferents serveis que discorren soterrats per aquesta vorera i millorar les condicions d’accessibilitat. Les obres s’executen amb mitjans propis i s’han valorat amb un pressupost de 7.000€. Laura Vilanova, regidora d’Obres i Manteniment, assegura que el projecte és “una feina de posada a punt totalment necessària si volem que aquest carrer segueixi sent un espai de pas i convivència segur entre vianants i vehicles”.

En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix la comprensió i col·laboració per part dels veïns i veïnes de la zona en el desenvolupament d’aquestes tasques necessàries per al bon manteniment de la via pública.
Obres d’ampliació de la vorera al c/ Barcelona
FotoObres d’ampliació de la vorera al c/ Barcelona
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona