Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 19-01-2019
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Inici > Tot preparat per a una nova edició de Carnestoltes
Tot preparat per a una nova edició de Carnestoltes
Tornar Tornar
30/01/2018
 
L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada organitza els actes de Carnaval durant el dissabte 10 de febrer. Informa't de les inscripcions al concurs de Carnestoltes aquí.

Amb la voluntat de difondre i promocionar l’oci i la cultura al municipi, el consistori santjoanenc organitza una nova edició de Carnestoltes perquè persones de totes les edats puguin gaudir d’aquesta festivitat. El regidor de Cultura i Lleure Educatiu, Jordi Pesarrodona, destaca que “la implicació i contribució dels veïns és fonamental perquè aquesta festa esdevingui una jornada plena d’èxit i diversió”.

Els actes començaran a partir de les 16:15 hores amb la recepció de comparses al Parc Llobet. Posteriorment, aquest mateix escenari acollirà la sortida de la rua pels carrers del poble. El jurat estarà situat en el balcó de l’Ajuntament i a la Plaça de l’Església, on només hi podrà accedir la gent disfressada. En aquest sentit, el consistori informa que el jurat només valorarà aquelles disfresses, comparses i carrosses que s’hagin inscrit prèviament

Les sol·licituds es poden formalitzar a l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament, a la Biblioteca municipal, o enviant un correu electrònic a l’adreça sjvt.serveipersones@santjoanvilatorrada.cat. En el següent enllaç podeu consultar més informació sobre el període d’inscripcions. Dies abans de l’inici de la festivitat, les comparses inscrites rebran un correu electrònic amb informació sobre la seva ubicació en la rua. 

Un cop finalitzi la rua de Carnestoltes, el pregó, la música i l’entrega de premis tindran lloc a la Plaça Major. Serà aleshores quan el jurat emetrà el seu veredicte i es farà un reconeixement públic a tots aquells grups o persones que destaquen per la seva originalitat i capacitat innovadora. D’aquesta manera, es procedirà a l’entrega de distincions a les millors comparses infantil, adult i familiar, de grup, així com al millor xou i el premi Vilaxorrada.

Tot desitjant que la música i les disfresses siguin els grans protagonistes del dissabte 10 de febrer, l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada agraeix la participació de tots els vilatans i entitats que fan possible la celebració d’una nova edició de Carnestoltes.

Cartell Carnestoltes 2018
FotoCartell Carnestoltes 2018
Documents
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona