Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 06-03-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Actualitat > Notícies > El govern de Sant Joan aprova definitivament el Pressupost Municipal del 2020
El govern de Sant Joan aprova definitivament el Pressupost Municipal del 2020
Tornar Tornar
31/01/2020
 

En el ple municipal d’aquest dijous 30 de gener s’ha aprovat de manera definitiva el Pressupost Municipal per l’anualitat del 2020 de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i del Patronat Municipal Assistencial. Un cop s’han fet les resolucions a les al·legacions presentades pels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya (onze), Compromís amb Sant Joan (vuit) i Junts per Catalunya (una). Totes elles han quedat desestimades i, per tant, ha quedat aprovat definitivament el Pressupost amb els 8 vots a favor de l’equip de govern (Alternativa per Sant Joan i Partit Socialista de Catalunya), una abstenció de Ciutadans i 8 vots en contra de la resta de grups de l’oposició (ERC, Junts per Catalunya i Compromís Amb Sant Joan). Amb l’empat, el vot de qualitat de l’alcalde preval en la segona votació i, per tant, les al·legacions han quedat desestimades i el pressupost aprovat.

L’equip de govern ha decidit denegar les al·legacions presentades i ha exposat que els motius són polítics i tècnics. Polítics en aquelles propostes en què es tracta d’una decisió merament de l’equip que governa actualment. A més, Intervenció informa que les al·legacions que són de caràcter polític no estan fonamentades en cap dels motius previstos a l’article 170.2 b) del RD Leg. 2/2004 per poder presentar una al·legació.

Pel que fa als motius tècnics, les previsions d’ingressos s’han fet segons els Drets Reconeguts de l’any 2019. En aquest sentit, l’alcalde del municipi, Jordi Solernou, ha explicat al ple que són coherents i prudents. “No deixen de ser previsions i, per tant, no podem afirmar amb certesa que acabin sent així, però ens hem basat en totes les quantitats d’ingressos que hem rebut durant l’exercici de l’any 2019”.

Ple municipal del 30 de gener 2020
FotoPle municipal del 30 de gener 2020
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona