Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 12-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta Sant Martí Torroella > El present del poble
El present del nostre poble
Sant Martí està vivint un període d’expansió. S’ha produït una ampliació del nucli a la zona propera al cementiri. I ja es comencen a veure nous habitatges de tipus residencial en fase avançada de construcció.

Una altra novetat és que l’EMD de Sant Martí de Torroella té noves dependències municipals  -des del maig del 2003- a l’edifici conegut com a Cal Pinsà, la qual cosa ha significat una gran millora per al poble, amb nous espais públics tan necessaris. En el mateix indret, s’ha instal·lat una oficina de turisme: el Consorci de Promoció Turística del Cardener. Aquest punt d’informació vol ser un indret des d’on promocionar els atractius d’una zona on Sant Martí esdevé un lloc de pas obligat.
 
A Sant Martí hi ha empadronats  dos-cents vint-i-cinc habitants (amb data de març de 2006). La població havia anat seguint un ritme d’evolució similar al de molts pobles de la resta de Catalunya : població estancada i amb tendència a l’envelliment. Cal destacar, però, que aquests darrers anys s’ha vist incrementat  el nombre de residents amb nous naixements, la qual cosa dóna un respir de continuïtat al poble. A més, hem d’afegir els nous veïns que en un futur proper viuran a la nova zona d’eixamplament, al pla del cementiri, i els que ja ho han començat a fer. Per tant, aquests canvis a la piràmide de població s’han de subratllar amb gran optimisme.
 
 
 
 
 
 

 
espais públics
Fotoespais públics
Festa caramelles
FotoFesta caramelles
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona