Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 12-04-2021
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta L'Ajuntament > En què treballem > Wifi
WiFi

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada posa a disposició de la ciutadania d’un servei d’accés a internet en espais públics, amb l’objecte de facilitar l’accés dels ciutadans a la Societat de la Informació.

 

Aquest servei és únicament per a la connexió WiFi a internet des de dispositius mòbils (portàtils, smartphones, tablets) a la via pública, no per a ús residencial.

 

El servei es prestarà en modalitat de Hotspot per a la identificació de la persona usuària del servei, registre de l’activitat i la limitació de l’amplada de banda assignat a cada sessió d’acord amb la normativa establerta per la CMT (Circular 1/2010).

Per a fer ús d’aquest servei el ciutadà haurà de sol·licitar l’alta de la persona usuària des de la pàgina del portal del Hotspot indicant un número de mòbil on se li remetrà un SMS amb les claus d’accés.

L’enviament d’un SMS permet identificar de forma inequívoca la identitat de la persona usuària per mitjà del seu telèfon mòbil. D’aquesta manera s’aconsegueix d’acomplir els imperatius legals de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, la qual exigeix identificar les persones usuàries que realitzen navegació lliure per, en cas necessari, poder identificar a requeriment de les autoritats judicials l’ús amb fins fraudulents de l’accés a internet per tal d’evitar delictes electrònics entre d’altres.

Es permetrà l’accés lliure sense identificació prèvia als portals de l’Ajuntament (www.santjoanvilatorrada.cat). Per a la resta de serveis serà necessària la identificació per mitjà del nom d’usuari i la contrasenya assignada.

El servei estarà disponible en les àrees següents:

-          Ajuntament

-          Cal Gallifa

-          Mas Sant Joan

-          Zona Esportiva

-          Policia Local

-          Mas LLobet


Podeu sol·licitar assistència o assessorament en cas de dificultats per a utilitzar “Sant Joan Connecta!” als telèfons 902 18 40 18 o enviant un e-mail a sac.santjoanvilatorrada@wifi.ibersontel.com

Espai WiFi de Sant Joan de Vilatorrada
FotoEspai WiFi de Sant Joan de Vilatorrada
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona