Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Webs d'interès Webs d'interès Mapa web Mapa web
Tornar a la pàgina principal Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada 29-05-2020
Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
ruta L'Ajuntament > Centre d'Iniciatives per l'Ocupació Cal Gallifa > Inserció Laboral
Cal Gallifa
 
Servei Inserció Laboral
 
El Servei d’Inserció laboral té com a finalitat la orientació i acompanyament de  persones en situació d’atur o millora de feina, facilitant la recerca d’ocupació i  posar en contacte als demandants d’ocupació inscrits al servei, amb aquelles empreses del territori que han presentats ofertes laborals.
 
Entrevistes ocupacionals
Entenem com a entrevista ocupacional aquella primera trobada amb els usuaris per obtenir informació sobre l'experiència professional, la formació, les aptituds i actituds a fi de poder consensuar totes les accions que realitza l'usuari fins a la inserció.

Assessorament ocupacional
L'assessorament té com a objectiu posar a l'abast de l'usuari les eines o les informacions necessàries per facilitar la concreció del seu itinerari professional així com les accions a desenvolupar, amb la finalitat que l'usuari reflexioni sobre la seva situació professional, i amb el suport del tècnic desenvolupi el seu itinerari professional.

Tècniques de recerca de feina
Les sessions de tècniques de recerca de feina tenen com a objectiu que el/la demandant conegui les eines de recerca de feina i aprengui a elaborar-les.

Sessions informatives
Tenen l'objectiu d'informar sobre temes d'actualitat en temes d'ocupació que susciten un interès comú col·lectiu.

Seminaris /tallers
Realització de seminaris i tallers específics relacionats amb la recerca activa de feina

Borsa de treball
És un servei finalista que permet seleccionar als demandants d’ocupació segons els perfils professionals sol·licitats per les empreses

 
Gestió d'ofertes
Consisteix a posar a l’abast de les empreses els perfils professionals més adients per cobrir els llocs de treball que necessita l’empresa. Es realitza la recerca del/dels candidats/es a ocupar el lloc de treball, la pre-selecció dels/les  candidats/es més adients a cobrir el lloc de treball, procés de selecció, presentació dels candidats a l’empresa, difusió de l’oferta

Club de la feina
Espai que permet preparar de forma més efectiva la recerca de feina mitjançant informació actualitzada de diaris, revistes, ofertes de treball... i complementada amb infraestructura que els/les usuaris/es poden fer ús (ordinador, fotocopiadora, fax, telèfon...) a més a més de l'ajuda personalitzada que el professional ofereix en aquell moment.
 
Accions d'intermediació per a col·lectius de difícil inserció
Realització d'accions destinades a millorar l'ocupabilitat de col·lectius específics
 
 
 
 
 
Informació Adreça Passeig Gallifa 1, 2a
Informació Telèfon 938 764 000
Informació Fax 938 764 018
Informació Correu electrònic cio@santjoanvilatorrada.cat
    Ajuntament | Major, 91-93 | 08250 Sant Joan de Vilatorrada |ajuntament@santjoanvilatorrada.cat
Tel. 938 764 040 | Fax 938 764 440 | Contactar administrador | Avís legal | Crèdits | Accessibilitat
Logotip Diputació de Barcelona